Begeleider-coach Lindehoeve

9 maanden 1 week ago

Als begeleider coach werk je samen met een team van collega begeleiders en assistent begeleiders aan de ondersteuning en begeleiding van 22 cliënten met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking. De cliënten wonen op de Lindehoeve. Een deel van hen heeft overdag werk of dagbesteding buiten de locatie. Op de Lindehoeve wonen cliënten in hun eigen appartement.

Het bericht Begeleider-coach Lindehoeve verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Assistent begeleider logeren en BSO

10 maanden ago

Je geeft individuele begeleiding aan meest kinderen en jong volwassenen, je begeleidt het groepsproces en je zorgt voor een prettige activerende omgeving. De monumentale boerderij de Lindehoeve is een zorgboerderij in de Mookhoek. Het voormalige woonhuis is ingericht voor logeren en BSO. We maken ruimschoots gebruik van de tuin, de speeltuin, het sportveld en alles wat een boerderij een boerderij maakt.

Het bericht Assistent begeleider logeren en BSO verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Begeleider-coach Cavent Thuis

11 maanden 3 weken ago

Cavent Thuis biedt individuele begeleiding aan zelfstandig wonende cliënten door de hele Hoeksche Waard. De cliënten wonen zelfstandig, maar hebben ondersteuning nodig bij één of meerdere leefgebieden. Als begeleider-coach biedt je begeleiding en ondersteuning. Je draagt bij om hen, rekening houdend met hun specifieke problematiek, een goed perspectief te bieden.

Het bericht Begeleider-coach Cavent Thuis verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Begeleider-coach

2 jaar 6 maanden ago

Je biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten van Cavent. Je biedt hun een goed perspectief vanuit hun specifieke zorgvraag.

Het bericht Begeleider-coach verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Flexmedewerker

3 jaar 8 maanden ago

Ben jij een (assistent) begeleider en wil je flexibel werken? Kom werken in onze flexpool. Jouw inzet stemmen we op maat af.

Het bericht Flexmedewerker verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher
Gecontroleerd
1 uur 14 minuten ago
Abonneer op Vacatures3-feed