Assistent begeleider dagbesteding M/V

1 week 6 dagen ago

Wij zoeken een ervaren assistent begeleider die ons team dagbesteding komt versterken, met grote affiniteit voor bakken en koken. Kenmerken van ons team zijn eigenaar- en ondernemerschap, vakkennis en deskundigheid gericht op ontwikkeling, goed in netwerken om samen met de cliënten ons werk verder uit te bouwen en kwaliteit te bieden

Het bericht Assistent begeleider dagbesteding M/V verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Managementassistent ICT

2 maanden ago

Je gaat, samen met de directiesecretaresse, de collega’s van Cavent ondersteunen bij allerlei zaken. Dat gaat van het plannen van afspraken en beheren van mailboxen tot het regelen van attenties, evenementen organiseren en notuleren van vergaderingen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor ICT en telefonie.

Het bericht Managementassistent ICT verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Stagiair

3 maanden 2 weken ago

Volg jij een Mbo-opleiding? Ben jij op zoek naar een stage in de gehandicaptenzorg? Bij Cavent kun je aan de slag op één van onze locaties!

Het bericht Stagiair verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Teamcoördinator

3 maanden 2 weken ago

Je geeft inspirerend leiding aan meerdere teams. Het werk vraagt om een teamcoördinator die sturend, begeleidend, ondersteunend en inspirerend is, gericht op vergroting van het probleemoplossend vermogen, inhoudelijke ontwikkeling, de samenwerking en de communicatie in het team.

Het bericht Teamcoördinator verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Begeleider-coach Grutto 3e etage

4 maanden ago

Als begeleider binnen de Grutto biedt je zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke of meervoudige beperkingen. Daarbij richt je je, afhankelijk van de cliënt en de situatie, op het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Het bericht Begeleider-coach Grutto 3e etage verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Assistent-begeleiders Grutto Atrium

4 maanden 1 week ago

Als begeleider binnen de grutto biedt je zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke of meervoudige beperkingen. Daarbij richt je je,  afhankelijk van de cliënt en de situatie, op het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Het bericht Assistent-begeleiders Grutto Atrium verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Assistent begeleider dagbesteding

6 maanden ago

In de Vlashof in 's Gravendeel wonen 20 cliënten. De meesten zijn ouder of in hun mobiliteit beperk en vragen de specifieke verzorging die daarbij hoort. De locatie is daar ook op ingericht De Vlashof ligt in het centrum van 's Garvendeel met alle voorzieningen op loopafstand.

Het bericht Assistent begeleider dagbesteding verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Begeleider-coach Lindehoeve

1 jaar 1 maand ago

Als begeleider coach werk je samen met een team van collega begeleiders en assistent begeleiders aan de ondersteuning en begeleiding van 22 cliënten met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking. De cliënten wonen op de Lindehoeve. Een deel van hen heeft overdag werk of dagbesteding buiten de locatie. Op de Lindehoeve wonen cliënten in hun eigen appartement.

Het bericht Begeleider-coach Lindehoeve verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal
Gecontroleerd
20 uur 33 minuten ago
Abonneer op Vacatures3-feed