Chauffeursmaatje gevraagd

3 weken 1 dag ago

We zijn op zoek naar een chauffeur. Iemand die één keer per week heen-en-weer met Adriaan van Strijen naar Middelharnis wil rijden, daar een uurtje op hem wacht en dan weer terugrijdt. Je kunt een auto van Cavent gebruiken.

The post Chauffeursmaatje gevraagd appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Zorgondersteuners

3 weken 4 dagen ago

Ben jij een zorgzaam type, hou je van wisselende werktijden ben je een echte doener? bij Cavent Numansdorp wonen veel oudere bewoners met een (licht) verstandelijke beperking. Ons team is op zoek naar extra hulp bij de algemene dagelijkse werkzaamheden. 

The post Zorgondersteuners appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Numansdorp

2 maanden 1 week ago

Je werkplek ligt in het dorp Numansdorp. De woonzorglocatie Cavent Numansdorp bestaat uit twee blokken met 23 appartementen en een multifunctionele ruimte. De bewoners zijn vooral oudere cliënten tot 75 jaar, met vragen voor ondersteuning op diverse leefgebieden. Dit kan gaan om wonen, werk, relaties of praktische zaken.

The post Begeleider-coach Numansdorp appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Lid Raad van Toezicht

3 maanden 1 week ago

Vanwege het regulier aftreden van een van onze huidige leden, zoekt Cavent een nieuw lid Raad van Toezicht. Aanvullend aan de achtergrond en deskundigheid van de huidige leden van de Raad van Toezicht wordt met name gezocht naar iemand met kennis op financieel-economisch gebied. Bovenmatige interesse voor ICT is een pré.

The post Lid Raad van Toezicht appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Lid van de Vertegenwoordigersraad

3 maanden 1 week ago

Woont jouw gezins- of familielid bij Cavent of ben je wettelijk vertegenwoordiger van een cliënt van Cavent? Vind je het belangrijk om mee te denken met ons beleid en advies te geven over hoe het bij ons reilt en zeilt?! Wij zoeken een nieuw lid voor onze Vertegenwoordigersraad (VR). Deze raad is onderdeel is van de Centrale Cliëntenraad (CCR) van Cavent.

The post Lid van de Vertegenwoordigersraad appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Buddy

5 maanden 1 week ago

Je ondersteunt daar waar het nodig is, maar werkt altijd samen met een Cavent collega. Je helpt de bewoners bij hun dagelijkse activiteiten en ondersteunt bij groepsactiviteiten. Je vindt het leuk om mensen te helpen en nieuwe dingen te leren. Je hebt wel of geen (zorg)diploma, maar bent wel een zorgzaam type.

The post Buddy appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Cavent Thuis

5 maanden 2 weken ago

Je wordt medewerker van het ambulante team en biedt individuele begeleiding aan zelfstandig wonende cliënten in de Hoeksche Waard. Je werkt solistisch doordat je bij cliënten op huisbezoek gaat, maar bent onderdeel van een enthousiast team met een grote diversiteit aan expertise.

The post Begeleider-coach Cavent Thuis appeared first on Cavent.

slik

Praktijkopleider

5 maanden 3 weken ago

Wij zoeken een praktijkopleider, die de beroepspraktijkvorming binnen Cavent verder organiseert. Cavent heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een erkend leerbedrijf voor stagiaires en BBL-leerlingen vanuit het mbo. Na deze opbouwfase gaat het nu om het door-ontwikkelen. 

The post Praktijkopleider appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Lindehoeve

6 maanden ago

In de grote verbouwde schuur van Cavent Lindehoeve wonen mensen die op onze ondersteuning aangewezen zijn. In het voormalige oude woonhuis is ons logeerhuis gevestigd en om de woongebouwen ligt een groot groen terrein.

The post Begeleider-coach Lindehoeve appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Orthopedagoog/psycholoog

6 maanden 3 weken ago

Als orthopedagoog heb je een belangrijke beleidsmatige en coördinerende rol in het uitdragen van de zorgvisie van Cavent en vervul je een actieve rol in het inrichten van de beste zorg en begeleiding voor onze bewoners en cliënten.  Jij loopt voorop als het gaat om het behouden en verbeteren van kwaliteit en adviseren en vergroten van de expertise van begeleiders is een onderdeel van je taak.

The post Orthopedagoog/psycholoog appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider dagbesteding

7 maanden ago

Wij zoeken een ervaren begeleider-coach activiteitenbegeleiding. Ben je ondernemend, heb je vakkennis en ontwikkelingsgericht? Kun je goed netwerken en ga je samen met de cliënten voor kwaliteit? Lees dan snel verder.

The post Begeleider dagbesteding appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Vlashof

7 maanden ago

Je werkplaats is 's Gravendeel en je biedt begeleiding en ondersteuning aan onze cliënten. Je draagt bij om hen, rekening houdend met hun specifieke problematiek, een goed perspectief te bieden.

The post Begeleider-coach Vlashof appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Grutto 3 etage

7 maanden 4 weken ago

Je biedt zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een zorgvraag. Daarbij richt je je, afhankelijk van de cliënt en de situatie, op het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt.

The post Begeleider-coach Grutto 3 etage appeared first on Cavent.

slik
Gecontroleerd
20 uur 1 minuut ago
Vacatures3
Abonneer op Vacatures3-feed