Begeleider-coach Cavent Thuis

3 dagen 22 uur ago

Als begeleider coach werk je samen met collegae en cliënten en diens netwerk. Het is belangrijk dat je vorm kunt geven aan individuele begeleiding en ondersteuning. Daarnaast kun je zorgen voor een prettige activerende omgeving waarin je voornamelijk met diverse (jong) volwassenen werkt.

Het bericht Begeleider-coach Cavent Thuis verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Assistent-begeleiders Grutto Atrium

1 week 3 dagen ago

Als begeleider binnen de Grutto biedt je zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke of meervoudige beperkingen. Daarbij richt je je,  afhankelijk van de cliënt en de situatie, op het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Het bericht Assistent-begeleiders Grutto Atrium verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Assistent-begeleiders logeerhuis/bso

2 weken 4 dagen ago

Je geeft individuele begeleiding aan meest kinderen en jong volwassenen, je begeleidt het groepsproces en je zorgt voor een prettige activerende omgeving. De monumentale boerderij de Lindehoeve is een zorgboerderij in de Mookhoek. Het voormalige woonhuis is ingericht voor logeren en BSO. We maken ruimschoots gebruik van de tuin, de speeltuin, het sportveld en alles wat een boerderij een boerderij maakt.

Het bericht Assistent-begeleiders logeerhuis/bso verscheen eerst op Cavent.

Albert Leutscher

Assistent-begeleider Grutto 2e verdieping

3 weken 3 dagen ago

Als assistent begeleider binnen de Grutto bied je zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, zintuigelijke of meervoudige beperkingen. Daarbij richt je je, afhankelijk van de cliënt en de situatie, op het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Het bericht Assistent-begeleider Grutto 2e verdieping verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Assistent-begeleider slaapdiensten

3 weken 4 dagen ago

Het is belangrijk dat je vorm kunt geven aan individuele begeleiding en ondersteuning geeft aan een groepsproces. Daarnaast kun je zorgen voor een prettige activerende omgeving waarin je voornamelijk met diverse volwassenen werkt. Het nemen van initiatieven, goed kunnen schakelen, creatief zijn, stevig in je schoenen staan, omgaan met weerstand en zelf beslissingen kunnen nemen zijn eigenschappen die jij bezit.

Het bericht Assistent-begeleider slaapdiensten verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Grutto 3e etage

2 maanden 1 week ago

Als begeleider binnen de Grutto biedt je zorg en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuigelijke of meervoudige beperkingen. Daarbij richt je je, afhankelijk van de cliënt en de situatie, op het leren leven met de beperking, het behouden of vergroten van de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Het bericht Begeleider-coach Grutto 3e etage verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Creatieve stagiair communicatie

3 maanden 3 weken ago

Heb jij meer met mensen dan met cijfers en voel je je verbonden met de zorg? Wij zoeken een creatieve, enthousiaste stagiair die ons komt ondersteunen. Vanaf februari 2023 is er een stageplek beschikbaar voor een creatieve enthousiaste aanpakker, die zelfstandig werkt en proactief meedenkt.

Het bericht Creatieve stagiair communicatie verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Assistent begeleider dagbesteding M/V

6 maanden ago

Wij zoeken een ervaren assistent begeleider die ons team dagbesteding komt versterken, met grote affiniteit voor bakken en koken. Kenmerken van ons team zijn eigenaar- en ondernemerschap, vakkennis en deskundigheid gericht op ontwikkeling, goed in netwerken om samen met de cliënten ons werk verder uit te bouwen en kwaliteit te bieden

Het bericht Assistent begeleider dagbesteding M/V verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal

Managementassistent ICT

7 maanden 3 weken ago

Je gaat, samen met de directiesecretaresse, de collega’s van Cavent ondersteunen bij allerlei zaken. Dat gaat van het plannen van afspraken en beheren van mailboxen tot het regelen van attenties, evenementen organiseren en notuleren van vergaderingen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor ICT en telefonie.

Het bericht Managementassistent ICT verscheen eerst op Cavent.

Dini Roozendaal
Gecontroleerd
10 uur 35 minuten ago
Abonneer op Vacatures3-feed