16 feb 2023 - 9:45
In augustus start er een nieuwe erkende mbo-opleiding in de Hoeksche Waard: het brede basisjaar zorg en welzijn. Tijdens het brede basisjaar leren de studenten via werkplekleren meerdere werkvelden en kanten van zorg en welzijn kennen. Aan het einde van het eerste jaar maken zij dan een keuze maken voor de richting waarin ze verder willen leren. Op dinsdag 7 en woensdag 8 maart aanstaande organiseren wij informatiebijeenkomsten over deze nieuwe opleiding. Kom jij ook?
15 feb 2023 - 8:03
Voor een toekomstbestendige zorg is innovatie hard nodig! ‘Innoveren kan je niet alleen, innoveren doe je samen. Je brainstormt met elkaar, je deelt ervaringen met elkaar en leert van elkaar. Met onze KLEP-lunches geven we je hier alle ruimte voor. De eerste lunch is op dinsdag 28 maart. Ben jij erbij?
09 feb 2023 - 12:00
Woensdagmiddag 8 februari ontvangen 10 nieuwe zorgmedewerkers hun welverdiende mbo-certificaat niveau 2 'Individuele basiszorg verlenen'. Met dit certificaat op zak stromen 9 kandidaten door naar een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) opleiding bij Zorgcampus Hoeksche Waard.
06 feb 2023 - 9:59
Werk jij in zorg en welzijn? Ben je benieuwd naar welke slimme (technologische) hulpmiddelen collega-organisaties in de Hoeksche Waard gebruiken, die het werk leuker en makkelijker maken? En die cliënten ondersteunen in hun zelfredzaamheid? Kom dan naar de KLEP-lunch. Tijdens deze lunches kan je komen Kijken, Leren en Proberen (KLEP).