20 sep 2023 - 17:12
Ontdek hoe (technologische) hulpmiddelen u helpen langer zelfstandig te blijven!
29 jun 2023 - 14:02
Vandaag heeft de gemeente een nieuw contract afgesloten voor het verzorgen van logeerzorg. Alerimus gaat samen met haar zorgpartners Cavent, Heemzicht en Zorgwaard op meerdere plekken in de gemeente logeerzorg bieden. Wethouder Blaak-van de Lagemaat (Zorg en Welzijn): “Met dit nieuwe contract maken we logeerzorg mogelijk in meerdere kernen in de Hoeksche Waard. En door aansluiting van Cavent kunnen we niet alleen ouderen een logeerplek bieden, maar ook mensen met een verstandelijke beperking. Een hele belangrijke en waardevolle toevoeging, vind ik.”
10 mei 2023 - 12:14
Op donderdag 1 juni vindt de tweede KLEP-lunch plaats. Leer tijdens een gezellige lunch van collega's over welke zorgtechnologieën en hulpmiddelen zij gebruiken, wat hun ervaringen zijn en wat het oplevert. Binnen 1,5 uur ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 
29 mrt 2023 - 12:08
Gisteren, dinsdag 28 maart, organiseerden wij onze eerste KLEP-lunch. Tijdens deze bijeenkomst konden professionals in zorg en welzijn kennismaken met slimme (technologische) hulpmiddelen, die het werk leuker en makkelijker maken. En die cliënten ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Zij konden komen Kijken, Leren en Proberen (KLEP) wat technologie kan betekenen.