14 dec 2021 - 10:20
Heb je ze al gezien bij jou in het dorp? De medewerkers van SPHW hebben nieuwe herkenbare kleding.
24 nov 2021 - 11:08

Op verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en in samenspraak met VNG, ZN en het veld heeft DSP-groep de handreiking logeerzorg opgesteld. De handreiking geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de organisatie en financiering van logeerzorg voor ouderen. Wij hebben vanuit ons programma hier een bijdrage aangeleverd. 

02 nov 2021 - 9:59

‘We richten ons op de ouderen die nog geen zorg of alleen een lichte behoefte aan zorg of ondersteuning gebruiken. Sociale contacten, gezonde voeding en beweging en een zinvolle dagbesteding zijn voor alle mensen belangrijk. In deze coalitie focussen we ons op de 65- tot 80-jarigen die hierbij (soms) ondersteuning kunnen gebruiken. Het gaat echt om investeren in preventie, participatie en innovatie ook in lijn met de (nu nog concept-) Visie Wonen Welzijn Zorg.’, aldus wethouder Blaak-van de Lagemaat.  

14 okt 2021 - 7:46
Zorgaanbieders Alerimus, Heemzicht en Zorgwaard hebben, verdeeld over hun locaties, 5 Huiskamers van de Wijk. Alle inwoners - jong en oud, wel of geen zorgvraag - zijn hier van harte welkom. Om binnen te lopen voor een kopje koffie/thee, om met iemand af te spreken, deel te nemen aan een activiteit of zelf een activiteit te organiseren. Om het activiteitenaanbod van alle locaties zichtbaar te maken en de mogelijkheden van de huiskamers toe te lichten, staat sinds vandaag alle informatie gebundeld op 1 handige website: www.huiskamervandewijk.nl