Begeleider-coach Lindehoeve

5 dagen 7 uur ago

In de grote verbouwde schuur van Cavent Lindehoeve wonen mensen die op onze ondersteuning aangewezen zijn. In het voormalige oude woonhuis is ons logeerhuis gevestigd en om de woongebouwen ligt een groot groen terrein.

The post Begeleider-coach Lindehoeve appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Orthopedagoog/psycholoog

4 weken ago

Als orthopedagoog heb je een belangrijke beleidsmatige en coördinerende rol in het uitdragen van de zorgvisie van Cavent en vervul je een actieve rol in het inrichten van de beste zorg en begeleiding voor onze bewoners en cliënten.  Jij loopt voorop als het gaat om het behouden en verbeteren van kwaliteit en adviseren en vergroten van de expertise van begeleiders is een onderdeel van je taak.

The post Orthopedagoog/psycholoog appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider dagbesteding

1 maand ago

Wij zoeken een ervaren begeleider-coach activiteitenbegeleiding. Ben je ondernemend, heb je vakkennis en ontwikkelingsgericht? Kun je goed netwerken en ga je samen met de cliënten voor kwaliteit? Lees dan snel verder.

The post Begeleider dagbesteding appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal

Begeleider-coach Vlashof

1 maand 1 week ago

Je werkplaats is 's Gravendeel en je biedt begeleiding en ondersteuning aan onze cliënten. Je draagt bij om hen, rekening houdend met hun specifieke problematiek, een goed perspectief te bieden.

The post Begeleider-coach Vlashof appeared first on Cavent.

Dini Roozendaal