Laatste nieuws

16 feb 2023
In augustus start er een nieuwe erkende mbo-opleiding in de Hoeksche Waard: het brede basisjaar zorg en welzijn. Tijdens het brede basisjaar leren de studenten via werkplekleren meerdere werkvelden en kanten van zorg en welzijn kennen. Aan het einde van het eerste jaar maken zij dan een keuze maken voor de richting waarin ze verder willen leren. Op dinsdag 7 en woensdag 8 maart aanstaande organiseren wij informatiebijeenkomsten over deze nieuwe opleiding. Kom jij ook?
24 nov 2021
Op woensdag 24 november startte een nieuwe groep zorgmedewerkers in spé het speciale scholingstraject bij ROC Da Vinci College. Hiermee wordt een vervolg gegeven aan de succesvolle pilot van eerder dit jaar.

Slagroom op de taart van het onderwijsprogramma

Uiteraard spannen onze praktijkopleiders zich maximaal in om onze stagiaires goed te begeleiden. Maar als samenwerkende werkgevers in de zorg proberen we daar waarde aan toe te voegen. Met het Leernetwerk Hoeksche Waard richten we ons op kennisdeling en netwerkvorming tussen studenten. Met bijeenkomsten, workshops en kennisdeling, voegen we inhoud toe aan het curriculum van de school en de eigen praktijkopleidingen binnen de individuele organisaties. Het is de spreekwoordelijke slagroom op de taart van het onderwijsprogramma.

Ingrid van Ellen
E-mailadres:
I.vanEllen@careyn.nl