Verkenning

In het project ‘Verkenning’ valt de pilot met 6 woningen van HW Wonen op de Apollostraat in Strijen. Deze 6 woningen zijn voorzien van functionaliteiten binnen het concept Slim Langer Thuis.  Op deze locatie zijn gedurende zes maanden de aangebrachte Slim Langer Thuis functionaliteiten gebruikt en getest.

Tijdens de pilot is er voor gekozen om ook het Steunpunt van HW Wonen in de Apollostraat te voorzien van de slimme oplossingen. Hierdoor ontstond de mogelijkheid om zelf ervaringen op te doen en ook relaties en stakeholders te ontvangen om de slimme toepassingen te laten zien.

Resultaten:
De ervaringen hebben belangrijke lessen opgeleverd welke zijn geanalyseerd en besproken met betrokken partijen. Het gebruikte slot (NEMEF Radaris Evolution) met digitale ontsluiting voor zowel huurder als voor zorgmedewerker is opgenomen in het pakket van eisen ten behoeve van de renovatie van het gehele complex! Daarmee worden door HW Wonen dus 106 woningen voorzien van een basiselement (toegang) van het Hoeksch Menu.

(december 2017 tot juni 2018)