Ingediend door Katelijn op wo, 06/22/2022 - 07:42

Wil jij werken in de zorg in de Hoeksche Waard? Kies dan voor de allerleukste plek: Zorgcampus HW. Bij ons kun je niet alleen terecht als je al een zorgopleiding hebt afgerond. Ook voor een stageplek, leerwerktraject en omscholingstrajecten ben je van harte welkom.

6 Zorgorganisaties
In de Zorgcampus HW werken 6 zorgorganisaties in de Hoeksche Waard samen om jou een afwisselende en leerzame werkplek te bieden. Van thuiszorg, verpleeghuiszorg tot gehandicaptenzorg en van sociaal maatschappelijk werk, dagbesteding tot specialistische teams en palliatieve zorg. Bij ons is er altijd wel een werkplek die bij jou past. Ook geven we je de ruimte om te blijven groeien in je werk. We organiseren workshops, klinische lessen en korte snuffelstages bij andere teams of organisaties. Kijk op zorgcampushw.nl wat we voor jou kunnen betekenen of scan de QR-code.

Zorgcampus HW Live
Op woensdag 31 augustus kan je tussen 16.00 en 20.00 uur live kennismaken met Zorgcampus HW. In de Open Waard, Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland zijn diverse collega’s van de zorgorganisaties aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt binnenlopen op een moment dat voor jou uitkomt! We kijken uit naar je komst.

Wil je meer informatie, maar kan je niet op deze datum? Mail dan naar I.vanEllen@careyn.nl. Dan nemen we contact met je op.