Ingediend door admin op do, 02/20/2020 - 11:46

Op donderdag 20 februari is in het verzorgingsgebied van het thuiszorgteam Oud-Beijerland van Zorgwaard een start gemaakt met het installeren van slimme deursloten.

Wijkverpleegkundige Leoni Noordzij stond hier samen met de eerste cliënt feestelijk bij stil. Volgens Leonie is het nieuwe elektronische slot, te openen met een smartphone, erg handig in het geval van ongeplande zorg. Je hoeft dan na een noodoproep niet eerst op kantoor de sleutel van de cliënt op te halen. Daarnaast is het beheer en de controle op de sloten en sleutels met deze techniek veiliger.

Eetbare sleutel?!
Om de werking van de slimme sloten in Oud-Beijerland goed en veilig voor elkaar te krijgen, zijn alle mobiele telefoons van het thuiszorgteam Oud-Beijerland Oost inmiddels omgeruild. Met de nieuwe telefoons kunnend de slimme sloten veilig geopend te worden. Om bij dit moment stil te staan, kregen alle zorgprofessionals een eetbare, ouderwetse sleutel. Deze lekkernij geven we ook aan onze cliënten zodra zij in het bezit zijn van een slim slot.