Ingediend door admin op ma, 03/16/2020 - 11:40

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in rap tempo op. Wij hebben besloten dat het niet verstandig is om door te gaan met het monteren van de slimme sloten en het plaatsen van de alarmapparaten.

Het monteren van het slimme slot op voordeuren wordt daarom uitgesteld. Als er al een afspraak met de cliënt was gemaakt, gaat die afspraak niet door. De zorgverleners zullen voorlopig net als voorheen, een sleutel gebruiken om uw voordeur te openen. Cliënten worden per brief geïnformeerd over dit besluit. Bij cliënten waar reeds een slim slot is geplaatst wijzigt niets.

Het alarmapparaat dat u nu gebruikt, wordt voorlopig ook niet vervangen. Cliënten blijven hun huidige alarmapparaat gebruiken in geval van nood.

De kern is dus dat voorlopig geen nieuwe sloten en/of halszender bij komen en het Slim Langer Thuis pilot qua cliëntgebonden activiteiten tijdelijk stil staat. Achter de schermen blijven we druk bezig met alle voorbereidingen die we op een nader te bepalen datum weer hopen te hervatten!